CERTIFIED INTERNATIONAL CARROM BOARD BY INTERNATIONAL CARROM FEDERATION WHILE STOCK LAST. PLEASE CALL +6019-6656101

Thursday, September 8, 2011

PAPAN KAROM ANTARABANGSA SUDAH TIBA

Untuk pengetahuan peminat-peminat karom tanah air Papan Karom Antarabangsa SYNCO PREMIUM CHAMPION akhirnya berada di Malaysia. Sekitar jam 7:45 malam tadi (08 Ogos 2011) papan karom tersebut selamat tiba di Sungai Buloh.

Akhirnya penantian selama hampir 4 bulan telah berakhir dan penantian ini sungguh bermakna sekali bila sudah berada di depan mata. Dalam tempuh transaksi ini pelbagai onak dan duri terpaksa saya tempuh terutama masalah dokumentasi yang perlu dipenuhi untuk pihak berwajib.

Kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya terus di talian 019 - 644 0290 atau emel kepada suhaizanm@yahoo.com.

Papan Karom yang masih lagi berbungkus telah memenuhi satu sudut ruang tamu...

Bungkusan buah karom dan striker.

Buah karom masih berada di dalam kotak.

Buah karom dikeluarkan daripada kotak. Berkualiti dan mengikut spesifikasi yang ditetapkan oleh undang-undang permainan.

Papan karom antarabangsa dikeluarkan daripada kotak dan permukaan permainan ditutup dengan sarung mengelak daripada rosak seperti bercalar atau berguris.

Papan karom antarabangsa dikeluarkan daripada sarung. Berkualiti dan mengikut spesifikasi yang ditetapkan oleh undang-undang permainan.

Kualiti terjamin dengan "Original English Ply Carrom Board".

Kualiti terjamin dengan "Product From ISO9001-2000 Certified Company dan diiktiraf oleh All India Carrom Federation dan International carrom Federation.

Striker karom antarabangsa rekaan berkualiti dan mengikut spesifikasi yang ditetapkan oleh undang-undang permainan. Striker ini ada sedikit kelainan di mana ianya disahkan sendiri oleh jurulatih karom India yang terkenal Arun Deshpande.

No comments:

Post a Comment